Gespecialiseerd in horeca, maar multi-inzetbaar.

Horeca wordt vaak genoemd als ‘daar kan je altijd nog werken als je geen diploma hebt’. Maar dat is toch vaak overschat.

Als je horeca en evenementen combineert, krijg je vaak te maken met nog meer dingen zoals drankinkoop, materialenkennis, biertanks, complete tapinstallaties en nog veel meer. We kunnen ons voostellen dat u als organisator dan snel het overzicht verliest, wat natuurlijk heel begrijpelijk is, aangezien u ook nog heel veel andere dingen aan het hoofd hebt.

Daarom bent u bij Mark Fresh Events aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat u als organisator de horeca veilig en betrouwbaar uit handen kunt geven. Van begin tot eind, van boven tot onder, geen enkel probleem is onoplosbaar voor ons.

Wij werken samen met bedrijven en partners in de omgeving van het evenement, waardoor een snelle levering van bijvoorbeeld installaties en producten gerealiseerd kan worden.

Ook voor andere werkzaamheden op evenementen kunt u vertrouwen op Mark Fresh Events. Met ruim 3 jaar ervaring in de evenementenwereld staan wij op bijna elk moment voor u klaar.

Een klein overzicht van werkzaamheden die wij uitvoeren:

Complete horecaondersteuning met o.a.
- Advies en planning horeca
- Opbouw bar-units
- Plaatsen van biertanks
- Aansluiten bar/koelingen/tapinstallaties
- Personeel
- Overzicht bewaren/problemen oplossen

Ondersteuning evenementen met o.a.
- Transporteren/plaatsen van hekwerk/vloeren/etc
- Decoratie
- Artiestenbegeleiding

Verschillende werkzaamheden met o.a.
- Kassa/lockers/muntverkoop
- Ticketcontrole
- Bardiensten
- Rijden van Heftruck/Manitou

Voor al onze werkzaamheden en meer informatie kunt u ons mailen: info@markfreshevents.nl